Ga direct naar het artikel
20 mei 2019

170 bedrijven deden mee aan Limburg Leads

Ondernemers en topmanagers van ruim 170 bedrijven hebben vorige week deelgenomen aan de zakelijke beurs Limburg Leads in Mecc Maastricht. Actuele thema’s als circulariteit en duurzaamheid, digitalisering, talent en health stonden centraal. Ruim honderd sprekers deelden hun kennis. Programmabureau Maastricht Bereikbaar voegde daar nog een thema aan toe: het organiseren van slagkracht voor slimme en duurzame mobiliteit. Want, elke beweging telt!

Binnen lieten mobiliteitsmakelaars topmanagers zien hoe toekomstgericht woon- werkverkeer van eigen medewerkers, of een andere logistieke aanpak van vervoersstromen een bijdrage kunnen leveren aan actuele bedrijfsdoelstellingen.

Buiten konden bezoekers deelnemen aan de actie ‘Geef je banden lucht’. Ze kregen praktische tips om met de juiste bandenspanning veiliger te rijden, minder brandstof te gebruiken en minder CO2 uit te stoten.

Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief