Ga direct naar het artikel
25 maart 2019

Even broodje kopen bij P+R Maastricht Noord

Sinds begin maart is broodjeszaak Subway geopend. Het parkeerterrein bij P+R Maastricht Noord werd eind 2018 uitgebreid naar 538 parkeerplaatsen. Vlak naast het terrein bouwde Logic All haar nieuwe bedrijfsgebouw met plek voor een openbare horecagelegenheid van 100 m2. Logic All neemt per 1 april haar intrek in de nieuwe bedrijfsruimte. Het bedrijf is gespecialiseerd in opleidingen en advies op het gebied van veiligheid, Arbo, verkeer, transport en logistiek.

“Heel wat werknemers van de omliggende bedrijven op de Beatrixhaven weten hun weg inmiddels te vinden naar onze broodjeszaak,” laat bedrijfsleider Roger Offermans weten. “Ook steeds meer bezoekers van P+R Maastricht Noord halen bij ons een broodje op weg naar hun werk of op de terugreis voordat ze naar huis gaan. Nu het terras en de bestrating voor onze deur klaar is, hopen we dat bezoekers ons nog beter weten te vinden.”

Openingstijden Subway

Broodjeszaak Subway bij P+R Noord is elke dag open van 10.00 uur tot 19.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 18.00 uur. Kijk voor meer informatie over Subway, Limmelderweg 3 op www.subway.nl.

Direct naar hartje stad

Bij P+R Maastricht Noord parkeer je altijd gratis. Je kunt verder reizen naar de binnenstad met de bus, trein of (deel)fiets. Voor € 2,- per persoon brengt buslijn 10 van Arriva je naar het centrum en weer terug. Je ticket is geldig als dagretour. Per ticket reizen er maximaal 2 kinderen van 4 tot en met 11 jaar gratis mee. Een maandabonnement kost € 25,-. Handig en aantrekkelijk voor forenzen. Op werkdagen vertrekt de eerste bus al om 5.53 uur en de laatste bus vanuit het centrum (halte Boschstraat/Markt) gaat ’s avonds om 22.37 uur terug.

Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief