Ga direct naar het artikel

Slimme acties voor

bewuster autogebruik

Op weg naar bewuster autogebruik

Wie toch in de auto stapt, doet dat bij voorkeur effectief en zo milieuvriendelijker mogelijk. Wij helpen forenzen en werkgevers in Zuid-Limburg met slimme acties graag op weg naar bewuster autogebruik.

Voor partners

  • Van lease naar e-lease: Het wagenpark van je bedrijf versneld verduurzamen? Een bijdrageregeling helpt werkgevers bij de overstap naar elektrisch rijden door leasecontracten om te zetten naar e-leasecontracten.
  • Band op spanning: We enthousiasmeren automobilisten enthousiasmeren elke 2 maanden de bandenspanning te controleren en zo veiliger te rijden, minder CO2 uit te stoten en kosten te besparen. Het team 'Band op spanning' komt op afspraak langs bij partners.
  • Slimme bandenpomp: Help je medewerkers met een slimme vaste bandenpomp op locatie slim op weg. Met banden op spanning rij je veiliger, bespaar je kosten, stoot je minder CO2 uit en verbeter je de luchtkwaliteit.
  • Ontdek de E-car: Verwacht! In navolging van Ontdek de e-bike worden probeerervaringen gestimuleerd. 
  • Boost de E-car: Bestaande pools van e-dienstauto’s kunnen vaak nog optimaler worden gebruikt. Daar helpen we bij.

Onze mobiliteitsmakelaars of projectleiders Autobewust helpen je graag verder! Neem contact met ze op voor meer informatie over de mogelijkheden en oplossingen voor bewuster autogebruik. Voor jezelf of de medewerkers van jouw bedrijf of organisatie.

Voor inwoners en forenzen in Zuid-Limburg

Elke automobilist kan zijn voordeel doen met tips over bewust autorijden. En gebruikmaken van de acties rondom Banden op Spanning en de Slimme bandenpomp. Lees er alles over op bij de producten en projecten. Wil je zelf aan de slag met toekomstgericht autorijden en je idee daarover met ons delen? 

Ron Bissels
Projectleider Autoverduurzamende maatregelen
Marc Houben
Projectleider Autoverduurzamende maatregelen
Teamfoto Mobiliteitsmakelaars 2020
Team mobiliteitsmakelaars

Neem voor meer informatie over bewuster autogebruik van de medewerkers van jouw bedrijf contact op met een van onze mobiliteitsmakelaars.

Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief